ΣΕΠΚ

Βούλικας: "Κομμάτι της ομάδας"

Βούλικας: "Κομμάτι της ομάδας"

Ο Παντελής Βούλικας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την παραμονή του στο τιμόνι του ΒΑΟΛ για 9η σεζόν, την επιστροφή της ομάδας στη Γ' εθνική και τη στελέχωση του ρόστερ

Για ένατη συνεχόμενη σεζόν ο Παντελής Βούλικας θα συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα του ΒΑΟΛ, η οποία μετά τη σεζόν 2006-07 επιστρέφει φέτος στις εθνικές κατηγορίες και την Γ' εθνική.

Ο Χιώτης τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τις σημαντικές δυσκολίες που υπάρχουν εξαιτίας των ακριβών μετακινήσεων αλλά και για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για την επιστροφή του ΒΑΟΛ στη Γ' εθνική... "Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε παρότι είχαμε καλό ρόστερ, καθώς γνωρίζαμε ότι ο Ιπποκράτης Κω είναι πολύ δυνατός. Είμαστε μία ομάδα που γνωρίζει καλά την διαδικασία των μπαράζ οπότε είχαμε το αβαντάζ σε αυτή τη διαδικασία. Όπως φάνηκε, όμως τα δύσκολα δεν ήταν στα μπαράζ αλλά μετά που ανεβήκαμε.

Έχουν αλλάξει πολύ τα οικονομικά δεδομένα όλων και κατ' επέκταση της ομάδας με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα περιορισμένο μπάτζετ. Θα προσπαθήσουμε κυρίως να αναδείξουμε 2-3 νέους παίκτες που προέρχονται από τα φυτώρια του νησιού. Η επιστροφή στην κατηγορία είναι υπό δύσκολες συνθήκες, όμως η διοίκηση, εγώ και οι παίκτες θα παλέψουμε για την παραμονή. Εγώ είμαι κομμάτι της ομάδας μιας και την θεωρώ σπίτι μου μετά από εννιά χρόνια συνεργασίας".

Για την στελέχωση του ρόστερ και τις δυσκολίες που υπήρχαν: "Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία γιατί έπρεπε να βρούμε τρεις ποιοτικούς παίκτες σε θέσεις κλειδιά με σφικτά όμως οικονομικά κριτήρια. Εμείς για να παίζουμε πρέπει να πληρώνουμε ακριβές μετακινήσεις κάτι που καταλαμβάνει και το μεγαλύτερο κομμάτι του μπάτζετ.

Εκτός από τους τρεις ποιοτικούς θα στηριχτούμε στους εδώ και χρόνια στυλοβάτες της ομάδας (Χατζηλάμπρου και Καλυμάνας), ενώ από πίσω θα έρχονται οι νεαροί παίκτες, οι οποίοι πρέπει αρπάξουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται. boylikas_2Με τόσο δύσκολες συνθήκες δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες να παίξουν στις εθνικές κατηγορίες αν και θεωρώ ότι θα πάμε για να μείνουμε.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όπως και τις προηγούμενες φορές θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις παρότι τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν ιδιαίτερα τυχεροί πέφτοντας στις λεπτομέρειες και τις ισοβαθμίες. Είμαστε για τα δύσκολα και θέλουμε να αναδείξουμε το χιώτικο μπάσκετ όπως κάναμε και τις δύο τελευταίες φορές που βρεθήκαμε στις εθνικές κατηγορίες".

Για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής του 2ου ομίλου: "Είναι ένας δύσκολος όμιλος με πολλές και καλές αθηναϊκές ομάδες αλλά και με τέσσερις επαρχιακές. Κάποιες από αυτές θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδο. Για εμάς τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως θα παλέψουμε για να κερδίσουμε την σωτηρία μας".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ