ΣΕΠΚ

Σκαραφίγκας: "Συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι στόχοι"

Σκαραφίγκας: "Συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι στόχοι"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για τη νέα σεζόν.

Για τη νέα σεζόν μίλησε ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία για την δεύτερη σεζόν στην Α1: " Έχοντας την εμπειρία της περσινής χρονιάς ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχοντας μία ομάδα ολοκαίνουρια καθώς έχουν γίνει 8 αλλαγές και μόλις 4 παιδιά παρέμειναν από πέρσι. Το θετικό είναι ότι σε σχέση με την περσινή χρονιά φέτος έχουμε 4 ξένους από την αρχή της προετοιμασίας κάτι που είναι σημαντικό. Στην μεταγραφική περίοδο ενισχύσαμε την ομάδα με ένα παιδί όπως ο Παπαμακάριος, ο οποίος μέσα στη σεζόν θα χρειαστεί να τα κάνει όλα.

Η περίοδο της προετοιμασίας είναι αρκετά δύσκολη γιατί πρέπει να βάλουμε τρεξίματα μέσα στο μπάσκετ και μπάσκετ μέσα στα τρεξίματα. Μέχρι τώρα παιδιά έχουν ανταποκριθεί εξαιρετικά και με μεγάλη διάθεση κάτι που έχει κερδίσει τους πάντες. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι ο κόσμος έρχεται να παρακολουθήσει τις προπονήσεις μας δείχνοντας ότι θα βρίσκεται δυναμικά κοντά μας".

Για τις εμπειρίες που πήρε η ομάδα και θα φανούν χρήσιμες την φετινή σεζόν: " Δεν μπορείς να μάθεις τίποτα μέσα σε ένα χρόνο. Αν νομίζεις ότι έμαθες τότε είναι δεδομένο ότι θα έχεις πρόβλημα. Το κέρδος είναι ότι πλέον έχουμε μάθει ποιες είναι οι απαιτήσεις και ο σύλλογος γνωρίζει πως πρέπει να τρέξουν κάποια θέματα της καθημερινότητας, καθώς η Α1 έχει πολλές διαφορές με τις μικρές κατηγορίες που αγωνιζόταν όλα τα χρόνια ο Πανελυσινιακός. Εμάς στόχος μας είναι τα 10 λάθη που κάναμε πέρσι φέτος να τα κάνουμε 5 γιατί η εμπειρία παίζει ρόλο αλλά δεν σημαίνει ότι ένας έμπειρος δεν κάνει λάθη".

Για τους στόχους στο πρωτάθλημα: " Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι. Πρώτος και ουσιαστικά μοναδικός είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και δεύτερος στόχος που είναι περισσότερο προπονητικός είναι αν μπορέσουμε να ανέβουμε ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Σαν ομάδα θα θέλαμε να πιάσουμε και τους δύο στόχους και θα ήμασταν ικανοποιημένοι αν τερματίζαμε μία θέση ψηλότερα από πέρσι.

Εξωαγωνιστικά στόχος είναι να συνεχιστεί αυτή η διοικητική φερεγγυότητα που χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τον σύλλογο. Δεν κάνουμε βήματα μεγαλύτερα γιατί η φερεγγυότητα είναι στάση ζωής για όποιον βρίσκεται στην ομάδα".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ