ΣΕΠΚ

Γιασάρης: "Να είμαστε ομάδα σε όλα τα επίπεδα"

Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images)
Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο κόουτς του Φοίνικα Λάρισας, Γρηγόρης Γιασάρης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την ομάδα, αλλά και στο επόμενο ματς με αντίπαλο το Άργος Ορεστικό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ μίλησε ο προπονητής του Φοίνικα Λάρισας, Γρηγόρης Γιασάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την ομάδα και στο ματς με το Άργος Ορεστικό.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:

" Πριν μερικές ημέρες δέχτηκα μία πρόταση από τον Φοίνικα εξαιτίας της παραίτησης του προηγούμενου προπονητή. Ήθελα να μείνω στο χώρο του μπάσκετ και να δουλέψω, ενώ παράλληλα επιθυμία είναι να βοηθήσω την πρόοδο του Λαρισινού μπάσκετ. Ήταν μία ευκαιρία να έρθω σε μία ομάδα της πόλης μου μετά από μία τριετία στον Αίολο Τρικάλων. Γνωρίζω τους ανθρώπους της διοίκησης κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να δεχτώ τη πρόταση".

Για τους στόχους που θέτει: " Πρώτος στόχος για εμένα είναι να είμαστε ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο επόμενος είναι να κάνουμε καλές προπονήσεις μέσα σε ευχάριστο κλίμα. Αν τα συνδυάσουμε αυτά θα ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και θα βγαίνει στο παρκέ".

Για το παιχνίδι με το Άργος Ορεστικό: " Ακόμα προσπαθώ να γνωρίσω την ομάδα. Σε οποιαδήποτε κατηγορία κάθε εκτός έδρας ματς έχει ιδιαιτερότητες. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά θέλουμε όσο τίποτε άλλο τη νίκη για να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ