ΣΕΠΚ

Διαδικτυακό Σεμινάριο νεαρών παικτών

Διαδικτυακό Σεμινάριο νεαρών παικτών

Διαδικτυακό σεμινάριο για τον Έλληνα τεχνικό με θέμα την προπόνηση νεαρών καλαθοσφαριστών,διοργανώνεται από τον ΣΕΠΚ στις 30 Ιουλίου.

Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης του Έλληνα προπονητή, ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με τη ScienceWeb, οργανώνει στις 30 Ιουλίου διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα την προπόνηση νεαρών καλαιθοσφαιριστών. Από τις 20.00 έως τις 22.00, οι Έλληνες τεχνικοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμα ένα σεμινάριο που αφορά την προπόνηση νέων παικτών. Συγκεκριμένα ο τομέας που θα αναλυθεί, είναι " η προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη και η πλειομετρική προπόνηση κατά την παιδική και εφηβική ηλικία".

Ο Γιάννης Φατούρος (Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης του τμήματος Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και ο Θανάσης Χατζηνικολάου( Λέκτορας Προπονητικής- Τ.Ε.Φ.Α.Α Πανεπιστημίου ΔΠΘ στην Κομοτηνή) θα δώσουν μέσα από τις ομιλίες τους απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

- Ποιες οι ιδιαιτερότητες της προπόνησης στα στάδια ανάπτυξης;

-Είναι ασφαλής και αποτελεσματική η προπόνηση με βάρη στην παιδική και εφηβική ηλικία;

-Είναι ασφαλής και αποτελεσματική η πλειομετρική προπόνηση στην παιδική και εφηβική ηλικία;

-Ποιες οι μέθοδοι προπόνησης και ο σχεδιασμός της προπόνησης στην προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης στην παιδική και εφηβική ηλικία;

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ