ΣΕΠΚ

Δεσποτάκης: "Εύκολη απόφαση"

Δεσποτάκης: "Εύκολη απόφαση"

Ο προπονητής της Ένωσης Ιλίου, Μάριος Δεσποτάκης μίλησε για την παραμονή της ομάδας του στη Γ' Εθνική.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ μίλησε ο προπονητής της Ένωσης Ιλίου, Μάριος Δεσποτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην παραμονή της ομάδας του στη Γ' Εθνική.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για την συνεργασία του με το Ίλιον που θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν: " Η συνεργασία μου με την ομάδα ήταν πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα. Στο Ίλιον ένας προπονητής μπορεί να δουλέψει απερίσπαστος, έτσι λοιπόν από τη δική μου πλευρά το θέμα της ανανέωσης ήταν εύκολη απόφαση".

Για την σεζόν που πέρασε και τους στόχους που μπαίνουν για την επόμενη: " Η Β' Εθνική είναι ένα σκληρό και ταυτόχρονα αρκετά ποιοτικό πρωτάθλημα. Φέτος η ομάδα πέτυχε τον στόχο της που ήταν η παραμονή. Μάλιστα η 6η θέση που τερματίσαμε χαρακτηρίζεται από πολλούς υπέρβαση, αν και προσωπικά πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποια παιχνίδια ίσως να είχαμε διεκδικήσει και κάτι παραπάνω.

Για τη νέα χρονιά η ομάδα θα προσπαθήσει να είναι και πάλι ανταγωνιστική παίζοντας καλό μπάσκετ. Με δεδομένο ότι η κατηγορία θα δυναμώσει πολύ, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην στελέχωση του ρόστερ και φυσικά σκληρή δουλειά".

Για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ίλιον: " Κρίνοντας από την ποιότητα των προπονητών που εργάζονται στις ακαδημίες της Ένωσης και σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό παιδιών που προπονούνται, θα έλεγα ανεπιφύλακτα ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.

Το μέλλον του μπάσκετ στην Ελλάδα βρίσκεται στις υποδομές και η Ένωση Ιλίου δείχνει να το έχει καταλάβει από νωρίς αυτό".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ