ΠΣΑΚΚ

Ιωαννίδης: "Η πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ συμβάλλει στην ανάπτυξη του μπάσκετ"

Ιωαννίδης: "Η πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ συμβάλλει στην ανάπτυξη του μπάσκετ"

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε για το τουρνουά 3ΟΝ3 που συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ο Υφυπουργός Παδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτή την πρωτοβουλία, λέγοντας μάλιστα, ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη του μπάσκετ στη χώρα μας.

" Ήδη, μετρούμε την 5η διοργάνωση του τουρνουά και το γεγονός ότι οι συμμετοχές και γενικά η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτή η πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός και φυσικά ότι συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

Επιπρόσθετα, το σύνθημα του τουρνουά «Τάπα στη Βία» μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, δεδομένου ότι οι αγωνιστικοί χώροι είναι χώροι άθλησης και διασκέδασης, χώροι υγιούς εκτόνωσης της νεολαίας και δουλειά όλων μας, είναι διαρκώς να αποτρέπουμε την εκδήλωση οποιασδήποτε μορφής βίας σε αυτούς. Είμαι βέβαιος ότι το τουρνουά θα σημειώσει επιτυχία και όσοι προσέλθουν θα απολαύσουν τις θεαματικές αναμετρήσεις που αναμένουν", είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης όλα κινούνται στους ρυθμούς του 3ON3 και οι Ελληνες καλαθοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος, είναι: οι Μανώλης Παπαμακάριος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Άκης Καλλινικίδης, Γιάννης Καλαμπόκης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Βασίλης Καββαδάς, Χρήστος Δεληγιάννης, Νίκος Παπανικολόπουλος, Ίαν Βουγιούκας και Νίκος Βούλγαρης.

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ