ΠΣΑΚΚ

Αργυρόπουλος: "Νίκες και καλό θέαμα"

ΑΡΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ / ΠΛΕΪ ΟΦ
ΑΡΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ / ΠΛΕΪ ΟΦ MOTIONTEAM

Ο Νίκος Αργυρόπουλος μίλησε για τη νίκη του Απόλλων Πατρών επί της Ολυμπιάδας στο τοπικό ντέρμπι, αλλά και για τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ μίλησε ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος στο θετικό αποτέλεσμα του Απόλλωνα επί της Ολυμπιάδας ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, καθώς σημείωσε 21 πόντους, μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στον ΠΣΑΚ:

Νίκο, κερδίσατε το τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Ολυμπιάδα. Πόσο σημαντικό είναι για εσάς αυτό;

-" Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας αλλά και γοήτρου. Βέβαια υπάρχει και η βαθμολογική σημασία της επιτυχίας μας καθώς θέλαμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με μια νίκη και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον δεύτερο".

Ποιοι είναι όμως οι στόχοι σας για την φετινή χρονιά;

-" Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ γιατί οι 2000 φίλοι της ομάδας που βρίσκονται στο γήπεδο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι πρέπει να απολαμβάνουν τόσο τις νίκες όσο και καλό θέαμα. Από εκεί και πέρα όμως είναι εξίσου σημαντικό για μας να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να βρεθούμε ψηλά στην βαθμολογία. Αυτός ήταν και αυτός παραμένει ο στόχος μας και για την συνέχεια. Στο μπάσκετ όμως ποτέ δεν γνωρίζεις τι μπορεί να συμβεί".

Μέχρι που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει ο Απόλλωνας φέτος;

-" Προς το παρόν είμαστε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουμε χάσει βέβαια και τρία παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία θα μπορούσαν να μας έχουν φέρει ακόμα πιο ψηλά. Αυτό που θέλουμε όμως από εδώ και πέρα είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να πετύχουμε όλα όσα προανέφερα".

Ο προσωπικός στόχος φέτος ποιος είναι;

-" Πρέπει φέτος να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου να φτάνει στην νίκη. Επίσης θέλω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ με την εμπειρία μου γιατί έχουμε πολλούς νέους παίκτες".

Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας με την Ολυμπιάδα αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

-" Το μεγαλύτερο μυστικό είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι μέσα στο γήπεδο και να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία και διάρκεια σ΄αυτό. Ο συνδυασμός αυτών μαζί με την καυτή έδρα την οποία έχουμε, νομίζω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ