ΜΠΑΣΚΕΤ

"Χάσαμε μια μάχη"

"Χάσαμε μια μάχη"
INTIME SPORTS

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως χάθηκε μία μάχη και όχι ο πόλεμος. Νίκολας: "Κάποιοι μπορούσαν καλύτερα"

Ο Έλληνας φόργουορντ ο οποίος ήταν πολύ θετικός κατά την παρουσία του στο παρκέ, τόνισε ότι η ήττα δεν ήταν απόρροια της κατάκτησης της Ευρωλίγκας και του ψυχολογικού αδειάσματος που υπήρξε μετά τον τελικό της 8ης Μαϊου.


"Δεν θεωρώ ότι έφταιξε αυτό που λέμε το ψυχολογικό άδειασμα. Ήμασταν πολύ άστοχοι και δεν καταφέραμε να μπούμε στο ματς. Δεν χάσαμε τον πόλεμο αλλά μόνο μία μάχη. Σε ένα μήνα πρέπει να βγούμε μπροστά και να πάρουμε αυτό που μπορούμε μέσα στο παρκέ", τόνισε ο Έλληνας άσος και συνέχισε:

"Το πρωτάθλημα είναι πλέον ο στόχος μας και μας πεισμώνει το γεγονός ότι φέτος μετράμε ήδη τρεις ήττες από τον Ολυμπιακό. Φυσικά, το δεύτερο ματς μπορούσαμε να το πάρουμε αλλά ήταν επιλογή μας να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος την κάλυψη της διαφοράς του πρώτου αγώνα".


Όσο για τη συνέχεια ο Κώστας Καϊμακόγλου κάλεσε τους συμπαίκτες του να ξεχάσουν αυτή την ήττα: "Για μας πιστεύω ότι θα είναι έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι έχουμε χάσει τρεις φορές φέτος από τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε ένα σουτ, ένα κλέψιμο, ένα λάθος. Η έλλειψη διάρκειας ήταν καθοριστική.

Φανερά απογοητευμένος ο Ντρου Νίκολας ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: "Σίγουρα κάποιοι θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει καλύτερα για να βοηθήσουμε τον Μάικ και τον Δημήτρη, αλλά δεν τα καταφέραμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ