ΜΠΑΣΚΕΤ

Τι θέλουν οι φιναλίστ του Κυπέλλου;

Τι θέλουν οι φιναλίστ του Κυπέλλου;
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος της διαδικασίας της κλήρωσης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος οι εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ έκαναν δηλώσεις.

Ένα μεγάλο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο "PAOK Sports Arena" (22/12), ανέδειξε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών η Νέα Κηφισιά θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πάτρας (20/12).

Δείτε τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων που βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ για την κλήρωση:

Εκ μέρους της Νέας Κηφισιάς δηλώσεις έκαναν τόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όσο και ο Δημήτρης Μενουδάκος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι "το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πολύ μακρινό αυτή τη στιγμή καθώς είναι μετά από δύο μήνες και δεν μπορώ να πω πως το σκεφτόμαστε αυτή την στιγμή. Προέχει για μας το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό, αλλά η αλήθεια είναι πως η κλήρωση αυτή μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε πως μπορούμε να βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Όταν θα έρθει λοιπόν αυτή η ώρα θα ασχοληθούμε πολύ σοβαρά με το παιχνίδι καθώς όπως σας είπα υπάρχει προοπτική, που θα μεγαλώσει το σύλλογο ακόμα παραπάνω".

Παράλληλα, ο αρχηγός της ομάδας πρόσθεσε: "Η κλήρωση μας έφερε στα ημιτελικά αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, είναι μεγάλη πρόκληση για μας καθώς υπάρχει και το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας. Βέβαια ο Απόλλωνας είναι εξαιρετική ομάδα, με καλό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Θα κοιτάξουμε να φανούμε αντάξιοι της πρόκλησης αυτής και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό που θα αποτελέσει ακόμα μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ