ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύσκεψη παρουσία Γιαννακόπουλου, Αγγελόπουλων

Σύσκεψη παρουσία Γιαννακόπουλου, Αγγελόπουλων
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα η συνάντηση για τον αυριανό (10/03) τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού παρουσία Γιαννακόπουλου, Αγγελόπουλων.

Σήμερα (9/03) το μεσημέρι σε χαλαρό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του αθλητικού εισαγγελέα η συνάντηση για τον τελικό (10/03) Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ελληνικού.

Στη σύσκεψη βρέθηκαν τόσο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για τους "πράσινους", αλλά και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για τους "ερυθρολεύκων".

Θέμα συζήτησης ήταν ο τρόπος, με τον οποίο θα συμβάλλουν οι δύο πλευρές, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και ο αγώνας να γίνει σε αθλητικά πλαίσιο και μόνο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και έδειξαν να έχουν καλές προθέσεις για να μπορέσουν με τον τρόπο τους να βοηθήσουν την κατάσταση και όλα να κυλήσουν ομαλά. Στη συνάντηση βρέθηκαν και οι αθλητικοί εισαγγελείς κύριοι Λακαφώσης, Κορέας και Δραγάτσης, οι Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Μάνος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Γεωργαντής για τον Παναθηναϊκό και οι κύριοι Ηλίας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ