ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας
Κύπελλο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φάρο Κερατσινίου θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 6 Μαρτίου (17:30), επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 17:30, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr που είχε ενημερώσει εγκαίρως για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου βόλευε, εξάλλου, σύμφωνα με τις ενδεικτικές ημερομηνίες που υπάρχουν στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ μεταξύ 27-28 Φεβρουαρίου και 12-13 Μαρτίου. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στις 3 Μαρτίου στη Μάλαγα με την Ουνικάχα για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ΤΟΡ 16 της Euroleague, μπορεί να αγωνιστεί την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Κι όσο για το παιχνίδι του Φάρου; Η ομάδα του Κερατσινίου επρόκειτο να αγωνιστεί στην έδρα του Πευκοχωρίου. Στο κλειστό του Αγίου Παύλου στις 5 Μαρτίου για την 4η αγωνιστική του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Α2. Που σημαίνει ή θα αναβληθεί και θα μεταφερθεί όλη η 19η αγωνιστική ή μόνο το παιχνίδι του Φάρου για την προηγούμενη (2/3) ή επόμενη Τετάρτη (9/3).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

"Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανάμεσα στον Φάρο Κερατσινίου και τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου και θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ, μετά από συμφωνία των δύο σωματείων.

Ο τελικός θα μεταδοθεί από τα κανάλια NovaSportsκαι το τζάμπολ θα γίνει στις 17.30".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ