ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Φώτσης και το "πράσινο" Top 5

Ο Φώτσης και το "πράσινο" Top 5
INTIME SPORTS

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Πατρών (5/4, 17:15) θα φέρει τον Αντώνη Φώτση στην πέμπτη θέση της κατηγορίας των συμμετοχών. Ποιο το ιδιόμορφο "πράσινο" ρεκόρ.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (5/4, 17:15, NOVASPORTS & ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV) δίνει την ευκαιρία στον Αντώνη Φώτση να μπει στο Top 5 σε επίπεδο συμμετοχών, στην ιστορία της διοργάνωσης. Πέραν αυτού όμως, δημιουργεί "πράσινη" κυριαρχία σε αυτό το επίπεδο. Βλέπετε, ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού θα μπει στην πρώτη πεντάδα, αφήνοντας πίσω του τον Βασίλη Σπανούλη και τον Παναγιώτη Φασούλα, την ώρα που θα "πιάσει" τους Παναγιώτη Γιαννάκη και Νίκο Γκάλη (έχουν επίσης, από 8).

Ποιοι βρίσκονται μπροστά του; Ο Δημήτρης Διαμαντίδης (θα φτάσει τις 11 συμμετοχές), ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Μάικ Μπατίστ και ο Κώστας Τσαρτσαρής (έχουν από 9). Την ίδια ώρα, η δεύτερη παρουσία του Νίκου Αργυρόπουλου σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τον κάνει τον πρώτο παίκτη επαρχιακής ομάδας που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό.

Ως παίκτης, ο Νίκος Βετούλας έχει επίσης δύο συμμετοχές (με Άρη και Απόλλωνα Πατρών), με τη μεθαυριανή (5/4) να είναι μεν η τρίτη του, αλλά μόλις η πρώτη με την ιδιότητα του προπονητή.

Το Top 10 των συμμετοχών (πριν από τον φετινό)

Θέση Παίκτης Συμμετοχές Ομάδα
1. Δημήτρης Διαμαντίδης 10 Παναθηναϊκός
2. Φραγκίσκος Αλβέρτης 9 Παναθηναϊκός
3. Μάικ Μπατίστ 9 Παναθηναϊκός
4. Κώστας Τσαρτσαρής 9 Παναθηναϊκός
5. Παναγιώτης Γιαννάκης 8 Άρης (7), Παναθηναϊκός (1)
6. Νίκος Γκάλης 8 Άρης (7), Παναθηναϊκός (1)
7. Μέμος Ιωάννου 7 Παναθηναϊκός (5), Άρης (1), ΠΑΟΚ (1)
8. Κίμωνας Κοκορόγιαννης 7 Ολυμπιακός (6), Πανελλήνιος (1)
9. Βασίλης Σπανούλης 7 Παναθηναϊκός (4), Ολυμπιακός (2), Μαρούσι (1)
10. Αντώνης Φώτσης 7 Παναθηναϊκός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ