ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: "Ο Τανατζής πήρε και τα σφυρίγματα του Σχινά"

Μπαρτζώκας: "Ο Τανατζής πήρε και τα σφυρίγματα του Σχινά"
INTIME SPORTS

Στο τρίπτυχο χαμένες μπάλες, κακό πάσινγκ γκέιμ και την διαιτησία του κ. Τανατζή στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα σφυρίγματα που πήρε ο κ. Τανατζής, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του υστέρησε και στις χαμένες μπάλες και στα ριμπάουντ.

"Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Πήγε πιο διψασμένος στις διεκδικίσιμες μπάλες. Δεν έγινε καλό παιχνίδι, υπήρχαν πολλά λάθη, χαμένα σουτ. Είχαμε πολλούς παίκτες που υστέρησαν", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Κάποιοι ξένοι μας που είδαν πρώτη φορά αυτή την ατμόσφαιρα φάνηκαν επηρεασμένοι, αλλά και κάποιοι παίκτες μας με εμπειρία. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του.

Το τρίπτυχο κακό πάσινγκ γκέιμ, οι χαμένες μπάλες και ο κύριος Τανατζής. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο ο αντίπαλος και ο γνωστός κύριος Τανατζής. Ένα λεπτό πριν λήξει το ματς οι βολές ήταν 25-4. Πήρε και κάποια σφυρίγματα του κύριοι Σχινά. Εμείς όποτε κάναμε ντράιβ δεν παίρναμε βολές. Κι αυτό όπως και να το κάνουμε επηρεάζει τους παίκτες".

Τέλος, απογοητευμένος, ο Κώστας Σλούκας υποστήριξε από την πλευρά του: "Περιμέναμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε τη χειρότερη ήττα σήμερα, επειδή κρινόταν ένας τίτλος. Ο Ολυμπιακός δεν σταματά εδώ, έχουμε δύο βασικούς στόχους και κοιτάμε την επόμενη μέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ