ΜΠΑΣΚΕΤ

Με πλήρες ρόστερ στον τελικό, το Ελληνικό

Με πλήρες ρόστερ στον τελικό, το Ελληνικό
INTIME SPORTS

Σε ρυθμούς του πρώτου τελικού στην ιστορία του κινείται το Ελληνικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Κω στο 15ο Final Four του Κυπέλλου γυναικών που θα ξεκινήσει στις 19:00.

Αποστολή στην Κω: Πάρης Τσελεπίδης

Το Ελληνικό ολοκλήρωσε με μία πρωινή χαλαρή προπόνηση στο κλειστό της Κω την προετοιμασία της για τον τελικό του 15ου Final Four του Κυπέλλου γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα ξεκινήσει στις 19:00.

Η Ελένη Καπογιάννη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει τελικά και στις δύο τραυματίες του χθεσινού ημιτελικού με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Τις Τάνια Χαλιβέρα και Εβίνα Σταμάτη.

Η Χαλιβέρα είχε τραυματιστεί στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε υπέρηχο που ευτυχώς ήταν καθαρός και ακολούθησε θεραπεία.

Κι όσο για την Σταμάτη το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο τέταρτο δεκάλεπτο στον αριστερό της αστράγαλος αποδείχθηκε ελαφρύς με αποτέλεσμα η διεθνής γκαρντ να μην απουσιάσει από τον σημερινό τελικό.

Η Καπογιάννη όπως είχε δηλώσει και μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Ίκαρο Καλλιθέας το επανέλαβε και αφού έγινε γνωστός ο αντίπαλός της στον τελικό. Ο Παναθηναϊκός.

" Οι πιθανότητες είναι 50-50", επανέλαβε μιλώντας στο Sport24.gr και συνέχισε: "Μπορεί να είμαστε λιγότερες έμπειρες από τον Παναθηναϊκό αλλά το θετικό είναι ότι είχαμε περισσότερες ώρες ξεκούρασης. Σε έναν τελικό όπου ο πιο ψύχραιμος θα κερδίσει και θα κοιτάξουμε να είμαστε εμείς αυτοί".

Κι όσο για τον Παναθηναϊκό και το ποια παίκτριά του ξεχωρίζει είπε: " Η Ντέλβα σίγουρα είναι ο Νο1 κίνδυνος ενώ και η Κοσμά δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σε ένα παιχνίδι πάντως διαφορετικό από τα δύο της κανονικής περιόδου όπου θα πρέπει να διαχειριστούμε τα ριμπάουντ".

Από πλευράς των παικτριών του Ελληνικού η Άννα Σπυριδοπούλου έκανε λόγο για το πρώτο βήμα προς το φετινό νταμπλ στον πρώτο της τελικό στην επιστροφή της στην Ελλάδα μετά το πέρασμά της από την Σουηδία και την Σόλνα.

" Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα όποιος και αν θα ήταν ο αντίπαλός μας στον τελικό για τον οποίο ανυπομονούσαμε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στην Κω. Θα μπούμε μέσα και ξεχνώντας τα πάντα θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το Κύπελλο κάνοντας το πρώτο βήμα για να κατακτήσουμε το νταμπλ", δήλωσε στο Sport24.gr η διεθνής φόργουορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ