ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαθητές; Άκυρον!

Μαθητές; Άκυρον!
INTIME SPORTS

Το Υπουργείο Παιδείας έστειλε έγγραφο στην ΓΓΑ με το οποίο ενημέρωσε πως δεν δίνουν τη συγκατάθεσή τους οι γονείς για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κάλεσε σε νέα σύσκεψη την ΕΟΚ την Τρίτη.

Νέα σύσκεψη θα έχουν την Τρίτη, οι ιθύνοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και η ΕΟΚ, καθώς το έγγραφο που απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας στην πρώτη φέρνει στον... αέρα και πάλι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κι ενώ η λύση ήταν ο αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να γίνει με μαθητές στο κλειστό του Ελληνικού, τελικά φαίνεται πως ούτε αυτό το σενάριο είναι πιθανό.

Κι αυτό γιατί, το Υπουργείο Παιδείας διαμήνυσε πως οι γονείς των μαθητών δεν δίνουν τη συγκατάθεσή τους για κάτι τέτοιο και ότι τελικά δεν μπορεί να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων για να γεμίσει το γήπεδο.

Το χρονικό διάστημα για τρέξει το Υπουργείο Παιδείας τις απαραίτητες διαδικασίες είναι εξαιρετικά μικρό και συγκάλεσε σε νέα σύσκεψη την ομοσπονδία του μπάσκετ την Τρίτη για να συζητήσουν το θέμα που προέκυψε. Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, πέντε μέρες πριν τον προγραμματισμένο τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ