ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πιο "δυνατή" φωτογραφία από τις εξέδρες του Nick Galis Hall

Η πιο "δυνατή" φωτογραφία από τις εξέδρες του Nick Galis Hall

Ο "Ντόκεν" και ο "Κουκ" βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του οπαδικού κινήματος σε Παναθηναϊκό και Άρη, για δεκαετίες. Στο Nick Galis Hall έδειξαν πως ο σεβασμός είναι αμοιβαίος, παρά τα όσα -οπαδικά- τους χωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Άρη στιγματίστηκε από την καθυστερημένη έναρξη και τα σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα . Οι οπαδοί των δύο ομάδων ξεπέρασαν τα όρια, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο Nick Galis Hall.

Στη διάρκεια του τελικού δεν είδαμε όμως μόνο αυτή την πλευρά του οπαδικού κινήματος, αλλά και την έτερη. Αυτή που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, παρά τα όσα -αθλητικά- χωρίζουν τις δύο ομάδες. Η κίνηση του "Κουκ" (παλιά καραβάνα των οργανωμένων φίλων του Άρη) να διασχίσει τη νεκρή ζώνη του γηπέδου για να βρεθεί δίπλα στον "Ντόκεν" (ο πλέον γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού), προκειμένου να διαπιστώσει αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας (σ.σ.: αποχώρησε προς στιγμήν λόγω λιποθυμίας, πριν επιστρέψει στις επάλξεις), ήταν αυτή που ξεχώρισε. Ομολογουμένως.

Οι δύο οπαδοί χάρισαν το κορυφαίο "κλικ" της βραδιάς στο Nick Galis Hall, αποδεικνύοντας πως το οπαδικό κίνημα δεν έχει να κάνει με τις καταστροφές, την ανταλλαγή φωτοβολίδων και τα υβριστικά συνθήματα. Είναι κάτι πολύ πιο πάνω από αυτό...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ