ΜΠΑΣΚΕΤ

Διεκδικεί την πρόκριση μέσω ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός

Διεκδικεί την πρόκριση μέσω ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός

Την Πέμπτη (20/11) εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες θεωρούν πως εφόσον ισχύσουν οι νόμοι θα δικαιωθούν, παίρνοντας το ματς στα χαρτιά.

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/11, 17:00) εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να επικρατούν και να παίρνουν την πρόκριση.

Οι "ερυθρόλευκοι", όμως, έχουν παράπονα τα οποία τα εξέφρασαν από το ημίχρονο εκείνης της αναμέτρησης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους για τον τρόπο που διεξήχθη η αναμέτρηση. Κατ' αρχάς, για την μη νόμιμη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ (ο οποίος ήταν και είναι τιμωρημένος, βάσει ποινής) και δεύτερον επειδή το ματς διεξήχθη με υπεράριθμους.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, πήγαν και στο ΑΣΕΑΔ, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση (στα χαρτιά) καθώς θεωρούν πως το ματς διεξήχθη με παρατυπίες. Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν πως εφόσον ισχύσουν οι νόμοι θα δικαιωθούν, παίρνοντας εκείνοι την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η απόφαση θα γίνει γνωστή σε 15 μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ