ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση για το Κύπελλο Γυναικών

Ανακοίνωση για το Κύπελλο Γυναικών

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2011-12, ενώ αλλάζουν οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων του Πανιωνίου λόγω κωλύματος του γηπέδου. Διαβάστε αναλυτικά...

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Α Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Στις 12 το μεσημέρι η ΑΕ Ν. Κηφισιάς αντιμετωπίζει τον ΑΕΟ Πρωτέας Β., ενώ την ίδια ώρα ο ΑΟ Ελληνικού παίζει εναντίον του ΓΣ Αγ. Παρασκευής. Τέλος στις 6.30 το απόγευμα ο Παναθλητικός ΣΦΣ αντιμετωπίζει τον ΑΕΣΝ Μ. Αλέξανδρος Εχ.

Εκτός των παραπάνω η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και για τους εντός έδρας αγώνες του Πανιωνίου στην Α1, τονίζοντας ότι λόγω κωλύματος του γηπέδου αντί για Σάββατο και ώρα 16.00 θα διεξάγονται Κυριακή και ώρα 12.00

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών: " Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2011-2012 είναι:

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου

12.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς - ΑΕΟ Πρωτέας Β. (Γηπ.: Ν. Κηφισιάς)

12.00 ΑΟ Ελληνικού - ΓΣ Αγ. Παρασκευής (Γηπ.: Αργυρούπολης)

18.30 Παναθλητικός ΣΦΣ - ΑΕΣΝ Μ. Αλέξανδρος Εχ. (Γηπ.: Συκεών)".

Σχετικά με τους εντός έδρας αγώνες του Πανιωνίου στην Α1 Γυναικών: " Οι εντός έδρας αγώνες του Πανιώνιου ΓΣΣ για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (2011-2012) λόγω κωλύματος του γηπέδου αντί για Σάββατο και ώρα 16.00 θα διεξάγονται Κυριακή και ώρα 12.00.

Θα εξαιρεθούν οι αγώνες των 3 τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος οι οποίες κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται όλοι την ίδια ημέρα και ώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ