Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επεισόδιο μεταξύ προπονητή και τιμ μάνατζερ στη Γ' Εθνική!

Επεισόδιο μεταξύ προπονητή και τιμ μάνατζερ στη Γ' Εθνική!

Το παιχνίδι της ΦΕΑ με τη Νέα Ιωνία για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής κατηγορίας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης με πρωταγωνιστές τον τιμ μάνατζερ των γηπεδούχων και τον προπονητή των φιλοξενούμενων.

Η αναμέτρηση της ΦΕΑ με τη Νέα Ιωνία για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής ήταν το ντέρμπι που θα έκρινε εν πολλοίς την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στην παράταση με 94-86 (78-78κ.α.) και να αναπτερώνουν τις ελπίδες τους για τη σωτηρία, την ώρα που οι ηττημένοι χρειάζονται πλέον ένα μικρό θαύμα για να τα καταφέρουν.

Το άσχημο της υπόθεσης όμως είναι πως η ένταση του αγώνα ξεπέρασε τα όρια, αφού μετά το τέλος του αγώνα ο τιμ μάνατζερ της ΦΕΑ, Διονύσης Φαναρτζής, και ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Σπύρος Σαμόλης, πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πρώτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώτος καθύβριζε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον δεύτερο με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να μην αποφευχθεί η σύρραξη.

Τον πλησίασε μάλιστα, με τους ανθρώπους της Νέας Ιωνίας να αναφέρουν πως είχε απειλητικές διαθέσεις. Τότε, ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, στη γενικότερη σύρραξη που προκλήθηκε χτύπησε τον Διονύση Φαναρτζή όντας σε θέση άμυνας. Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν να φτάσει άμεσα αστυνομία στο γήπεδο και οι εμπλεκόμενοι να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ