ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζούρος: "Προσθήκες στην Εθνική"

Ζούρος: "Προσθήκες στην Εθνική"
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για προσθήκες που θα γίνουν στον κορμό της Εθνικής Ελλάδας το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ήχοι της αλάνας» στο Giga fm και αναφέρθηκε στο ανανεωμένο πρόσωπο που θα παρουσιάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το ερχόμενο καλοκαίρι με τις προσθήκες που θα γίνουν.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στο προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας τον ερχόμενο Ιούλιο (2-8/7): "Δεν θα είναι εύκολη η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Θα υπάρχουν 12 ομάδες δυνατές για 3 εισιτήρια.

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι οι λίγες μέρες ξεκούρασης που θα έχουν οι παίκτες από τις υποχρεώσεις με την ομάδα τους μέχρι να γίνουν τα πρώτα επίσημα ματς στην Βενεζουέλα!

Παράλληλα υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα προσαρμογής για κάποιους παίκτες που θα γυρίσουν πάλι στην εθνική και θα πρέπει να βρουν την χημεία με τους υπόλοιπους. Ο κορμός θα είναι αυτός του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας συν κάποιες προσθήκες!".

Από τις ευρωπαϊκές ομάδες, ο Ηλίας Ζούρος ξεχώρισε Ισπανία και Ρωσίας, ενώ μίλησε και για την απόφασή του να εργάζεται στο εξωτερικό: "Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Κάθε χώρα είναι διαφορετική. Οι Έλληνες προπονητές έχουν την ποιότητα αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό που ζητάει ο κάθε λαός για να αποδώσουν τα μέγιστα.

Η αξία αναγνωρίζεται στο εξωτερικό γιατί σέβονται την δουλειά και δεν κοιτάνε μόνο το αποτέλεσμα! Στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή. Πάντως και εδώ υπάρχει το φωτεινό παράδειγμα του Παναθηναϊκού που έχει το ίδιο τιμ πολλά χρόνια και είναι λογικό να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τρόπαια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ