ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζούρος: "Ήταν μία καλή προπόνηση"

Ζούρος: "Ήταν μία καλή προπόνηση"
INTIME SPORTS

Ως προπονήσεις χαρακτήρισε τα πρώτα φιλικά της Εθνικής, ο Ηλίας Ζούρος ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ακόμα πολλά να διορθώσει

Ο Ηλίας Ζούρος μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρωσία ξεκαθάρισε ότι ήταν μία καλή προπόνηση για την Εθνική το πρώτο της φιλικό επί λιθουανικού εδάφους με αντίπαλο τη Ρωσία.

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στη σκληρή δουλειά που έχει μπροστά της η Εθνική εν όψει της συνέχειας, ούτως ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη.

"Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς. Έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Είμαστε λίγο διστακτικοί στην αρχή, κάναμε πολλά λάθη και είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο πρέπει ένα διορθωθεί οπωσδήποτε. Το θετικό είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση από τους παίκτες. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό", σχολίασε ο Ηλίας Ζούρος και συνέχισε:

"Υπάρχει όρεξη και από τη στιγμή που η ομάδα έχει μόνο πέντε προπονήσεις, έξι με τον σημερινό αγώνα, αν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίσει ως προπονήσεις γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για την προετοιμασία μας".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου υπογράμμισε: "Είναι το πρώτο μας παιχνίδι, είμαστε ακόμη στην αρχή και το τελευταίο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Για εμάς αυτό ήταν το πρώτο τεστ, για να δούμε πού βρισκόμαστε, τι δουλειά έχουμε μπροστά μας, πάνω σε ποιους τομείς πρέπει να δουλέψουμε και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Στα θετικά της εμφάνισης είναι η ενέργεια που βγάλαμε, η όρεξη και η διάθεση να αγωνιστούμε.

Πήγαμε καλά σε κάποιους τομείς όπως στα ριμπάουντ και στην άμυνα, όπου βρεθήκαμε σε καλό επίπεδο. Από την άλλη θα πρέπει να αποφύγουμε τα πολλά λάθη, αλλά και να δούμε κάποιες κακές άμυνες που είχαμε και δεν πρέπει να επαναληφθούν. Αν θες να είσαι μια καλή ομάδα, θα πρέπει να δουλεύεις σωστά και να αντιδράς σωστά σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα".

*Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε εκτός δωδεκάδας για να προστατευθεί, καθώς είναι ιδιαίτερα καταπονημένος, ενώ ο Ίαν Βουγιούκας αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ