ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς απουσίες η εθνική

Χωρίς απουσίες η εθνική
INTIME SPORTS

Χωρίς απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της εθνικής ομάδας, με τον Αντρέα Τρινκέρι να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Διαβάστε τι δήλωσε ο Μάικ Μπράμος.

Στις προπονήσεις επέστρεψε η εθνική ομάδα μετά τα φιλικά κόντρα σε Φλόριντα Στέιτ και μεγάλη Βρετανία που έδωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκέρι είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεση του, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

"Με την καθημερινή δουλειά συνεργαζόμαστε καλύτερα και από την άλλη καταλαβαίνομε πιο εύκολα τις αδυναμίες που έχουμε ως ομάδα και το τι πρέπει να διορθώσουμε", ανέφερε αρχικά ο Μάικ Μπράμος.

Στη συνέχεια ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: " Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Έχει απαιτήσεις και ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις από την άμυνα. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που είναι περισσότερο θέμα επικοινωνίας. Όσο επικοινωνούμε καλύτερα ο ένας με τον άλλον, θα ανεβαίνει γενικότερα η απόδοσή μας.

Καθημερινά μειώνονται οι αδυναμίες μας και είναι κάτι θετικό. Θέλουμε όμως να δουλέψουμε πάνω στην άμυνα και όχι μόνο και στα παιχνίδια που ακολουθούν στη Γερμανία. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ