ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο τρίτο "παράθυρο" η Εθνική Ανδρών

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο τρίτο "παράθυρο" η Εθνική Ανδρών

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε την 24άδα των παικτών για το τρίτο "παράθυρο" των εθνικών ομάδων, με τη λίστα να μην περιλαμβάνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τη λίστα των 24 παικτών που δηλώθηκε στη FIBA για τα παιχνίδια με το Ισραήλ (28/6) και την Εσθονία (2/7) ανακοίνωσε η ΕΟΚ, το πρωί της Παρασκευής (25/5). Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος συμπεριέλαβε στην αρχική επιλογή του παίκτες από τον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Ολυμπιακό (μοναδική εξαίρεση ο Γιώργος Πρίντεζης), τους Κώστα Κουφό και Τάιλερ Ντόρσεϊ από το ΝΒΑ, όχι όμως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Σε ό,τι αφορά στους δύο τελευταίους, δεν ήταν εφικτή η παρουσία τους στην Εθνική Ανδρών αυτή τη φορά, γίνονται όμως συζητήσεις προκειμένου να δώσουν το "παρών" στους πρώτους αγώνες της δεύτερης φάσης, τον Σεπτέμβριο.

Στην αρχική επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται επίσης ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν δηλώθηκε στα δύο προηγούμενα "παράθυρα".

Αναλυτικά οι επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου για τους δύο εκτός έδρας αγώνες, με του οποίους κλείνει η πρώτη φάση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο:

PG: Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Σλούκας, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης.

SG: Χάρης Γιαννόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αθηναίου.

SF: Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Χρήστος Σαλούστρος.

PF: Ντίνος Μήτογλου, Ντούσαν Σάκοτα, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Λίνος Χρυσικόπουλος.

C: Γιάννης Μπουρούσης, Ίαν Βουγιούκας, Κώστας Κουφός.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ