ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Μάλτση στον "τελικό" με Ρωσία

Χωρίς Μάλτση στον "τελικό" με Ρωσία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς την Εβίνα Μάλτση θα ταξιδέψει η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρωσία (23/11, 18:00) που θα κρίνει την πρόκριση στην τελική φάση του EuroBasket 2017.

Χωρίς μία από τις καλύτερες παίκτριες της θα παραταχθεί η Εθνική Γυναικών στον "τελικό" πρόκρισης που θα δώσει την Τετάρτη (23/11, 18:00) απέναντι στη Ρωσία. Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά φιλοξενείται από τη Ρωσία, στον τελευταίο αγώνα της προκριματικής φάσης για το EuroBasket 2017, με την Εβίνα Μάλτση να απουσιάζει από την αναμέτρηση.

Η 38χρονη γκαρντ δεν θα πει στο αεροπλάνο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αφού εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι. Έτσι, αποφασίστηκε να αποκλειστεί και να αντικατασταθεί από την Ιωάννα Δίελα.

Όπως έγινε γνωστό, τα δώδεκα (12) κορίτσια που θα παλέψουν στη Μόσχα είναι οι: Στέλλα Καλτσίδου, Λολίτα Λύμουρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Ναυσικά Σταυρίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Άρτεμη Σπανού, Κατερίνα Σωτηρίου, Ζωή Δημητράκου, Ιωάννα Δίελα, Πελαγία Παπαμιχαήλ, Αφροδίτη Κοσμά και Άννα Σπυριδοπούλου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ