ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χατζής: "Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να γίνει ηγέτης"

Χατζής: "Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να γίνει ηγέτης"

Ο Νίκος Χατζής φιλοξενήθηκε στο Magazino του Sport24 Radio 103.3 όπου σχολίασε τις προοπτικές της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά ενώ αναφέρθηκε στο αν θα ήθελε να έχει ενεργό ρόλο στην ΑΕΚ.

Ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ και της Εθνικής, Νίκος Χατζής, σχολίασε τις προοπτικές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Προολυμπιακό της Ιταλίας, ενώ απάντησε αν θα ήθελε να έχει ενεργό ρόλο στην ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Magazino του Sport24 Radio 103.3, με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι.

Με τι ασχολείται αυτή την περίοδο: "Προπονώ παιδιά όλη την σεζόν και για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι διοργανώνω ένα camp στο ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με την ομοσπονδία της Σερβίας το διάστημα 21/06-02/07".

Για την Εθνική ενόψει Προολυμπιακού: "Θέλει χρόνο προσαρμογής στην ανανέωση που έχει κάνει. Δεν ξέρω αν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που θα δουλέψουν, δεν ξέρω αν ο χρόνος προετοιμασίας τους φθάσει για να επιτύχουν τον στόχο τους, που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα πρέπει να τρέξουν με… χίλια για να το καταφέρουν. Έχουν την δυναμική και το ταλέντο, εύχομαι να πάνε όλα καλά".

Αν μπορεί να γίνει ηγέτης της Εθνικής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Ο Γιάννης έχει προσαρμοστεί στο ΝΒΑ, έχει το μυαλό και την ωριμότητα να μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα προσαρμογής και σίγουρα μπορεί να είναι ο ηγέτης της Εθνικής".

Για τη νέα προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ: "Στο ξεκίνημα της σεζόν περιμέναμε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της σεζόν, κατάφερε στα playoffs να πάρει την 3η θέση. Για μένα αυτό είναι μεγάλο βήμα, διότι αυτός ήταν ο στόχος.

Όσον αφορά τον κ. Αγγελόπουλο, είναι λογικό στην αρχή να κάνεις και λάθη, όμως η εμπειρία που κέρδισε αυτή την διετία είναι υπέρ της ομάδας και πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι όλο και καλύτερα".

Αν θα ήθελε να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΑΕΚ: "Βέβαια θα ήθελα να ενταχθώ στην ομάδα μου. Θέλω να ασχοληθώ με το μπάσκετ, μου αρέσει η δράση μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα το κάνω".

Για την βράβευση του από τον Τελαμώνα Σαλαμίνας το βράδυ της Τετάρτης: "Ήμουν στη Σαλαμίνα που με τίμησε ο Τελαμώνας Σαλαμίνας. Ολοκληρώθηκε η σεζόν στις ακαδημίες του συλλόγου και με κάλεσαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ