ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χατζηλεοντή: "Στόχος το χρυσό μετάλλιο"

Χατζηλεοντή: "Στόχος το χρυσό μετάλλιο"

Η Ιωάννα Χατζηλεοντή δίνει το σύνθημα για την Εθνική Κορασίδων μία ημέρα πριν από την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U16 β' κατηγορίας.

Το Ισραήλ (στις 21:00) θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Κορασίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα β' κατηγορίας που αρχίζει αύριο (17/8) στα Σκόπια. Η ελληνική ομάδα φιλοδοξεί να μπει με το δεξί στο τουρνουά και η Ιωάννα Χατζηλεοντή αισιοδοξεί ότι με " διάθεση στην άμυνα και σωστό διάβασμα στην επίθεση", το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

" Ο στόχος όλων των κοριτσιών, αλλά και του επιτελείου είναι να φτάσει η Εθνική Ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Δηλαδή και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αν μπορέσουμε, για να έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε του χρόνου στην Α’ Κατηγορία" είπε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας η νεαρή παίκτρια, που αναμένεται να αναλάβει μεγάλο μέρος στο σκοράρισμα της εθνικής ομάδας στα Σκόπια.

" Εννοείται πως η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αξιόλογες ομάδες, οι οποίες σίγουρα θα θέλουν κι αυτές το "εισιτήριο" για την Α’ κατηγορία. Και θα το δούμε αυτό από την πρώτη μέρα. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουμε το Ισραήλ, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι το πάθος, σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, θα μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα" συνέχισε η Χατζηλεοντή.

Όσο για το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις κοπέλες δίνουν για πρώτη φορά ραντεβού σε μεγάλη διοργάνωση, είναι κάθετη: " Η ηλικία δεν επηρεάζει σε κάτι το κλίμα της ομάδας, καθώς ο στόχος είναι κοινός και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στις μικρότερες να αποκτήσουν εμπειρίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες για τα επόμενα χρόνια".

Η Χατζηλεοντή δείχνει να έχει κέφι, διάθεση και ετοιμότητα, παρά το γεγονός ότι ελάχιστα έχει σταματήσει να παίζει μπάσκετ όλο το καλοκαίρι. " Υπάρχει κούραση, αλλά η αγάπη γι’ αυτό που κάνω τα διαγράφει όλα και με βοηθάει να συνεχίσω. Θέλω να βρίσκομαι εδώ" υπογραμμίζει η παίκτρια του Φάρου Κερατσινίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ