ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το "ευχαριστώ πολύ" του Τρινκέρι στα ελληνικά

Το "ευχαριστώ πολύ" του Τρινκέρι στα ελληνικά

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Αντρέα Τρινκέρι ο οποίος μας είπε τις πρώτες του λέξεις στα ελληνικά, Διαβάστε τι μας απάντησε όταν του είπαμε συγχαρητήρια, κάνοντας αναφορά στο μέλλον!

Χαμηλών τόνων και ευγενικότατος ήταν ο Αντρέα Τρινκέρι στην επικοινωνία που είχε μαζί του το Sport24.gr λίγα μόλις λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Ο Ιταλός προπονητής, μας ενημέρωσε πως δεν μπορεί να πει οτιδήποτε άλλο πλην όσων ανέφερε η ΕΟΚ στο επίσημο δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

Το Sport24.gr τον συνεχάρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας και μας απάντησε πως είναι νωρίς ακόμα για... συγχαρητήρια και ότι "ελπίζω στο τέλος να μου λέτε τα συγχαρητήρια. Είναι νωρίς ακόμα", εννοώντας πως τον ενδιαφέρει το έργο του να είναι πετυχημένο κατά τη διετή του συνεργασία.

Τον πιέσαμε λίγο ακόμα να μας πει για τα συναισθήματά του, αλλά αρνήθηκε και πάλι ευγενικά λέγοντάς μας σε άπταιστα ελληνικά... "ευχαριστώ πολύ!".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ