ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το προφίλ της Εσθονίας

Το προφίλ της Εσθονίας

Ο εκ των συνεργατών του Θανάση Σκουρτόπουλου, Θανάσης Μολυβδάς σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ της Εσθονίας, την οποία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας (2/7, 19:00) στην τελευταία "στροφή" της α' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ελλάδας έχει αρχίσει για την αντίστροφη μέτρηση για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εσθονία (2/4, 19:00) και ο εκ των εκ των συνεργατών του Θανάση Σκουρτόπουλου, Θανάσης Μολυβδάς έκανε μία πρώτη ανάλυση των αντιπάλων της επίσημης αγαπημένης στην 6η και τελευταία αγωνιστική της α' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

"Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ομάδα, με πολύ υψηλό τέμπο στον ρυθμό του παιχνιδιού της. Σε σχέση με το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, λείπουν κάποιοι έμπειροι παίκτες από το ρόστερ της, είναι πιο νεανικό", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Θανάσης Μολυβδά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Επιθετικά στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι με ντράιβ, αλλά και πολλά τρίποντα, κυνηγάει το επιθετικό ριμπάουντ και τρέχει πολύ το γήπεδο. Αμυντικά στα πικ εν ρολ αντιμετώπισε με δύο διαφορετικούς τρόπους τους Άγγλους, ανάλογα με τους ψηλούς που είχε στο παρκέ, άλλοτε με πολύ επιθετικό τρόπο στην μπάλα, αλλά και άλλοτε με παθητικό. Πολλές φορές είχαν πρόβλημα στην αντιμετώπισή του. Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να εντοπίσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες κάθε τύπου άμυνάς τους, να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού τους και να επιτεθούμε κοντά στο καλάθι όπου φαίνεται ότι υπάρχει η αδυναμία τους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ