ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνάντηση με Ζούρο

Συνάντηση με Ζούρο

Άδεια από τη διοίκηση της Ζαλγκίρις για να μείνει στην Αθήνα και την Παρασκευή (4/3) έχει εξασφαλίσει ο Ηλίας Ζούρος με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο

Το "φλερτ" που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές τον τελευταίο καιρό αναμένεται να επισημοποιηθεί μετά τη συνάντηση που αναμένεται να έχει ο Έλληνας προπονητής την Παρασκευή με τους ιθύνοντες της ΕΟΚ.

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις θα μείνει μία επιπλέον ημέρα στη χώρα μας για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα βρει χρόνο για να μιλήσει και με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας.

Πριν αναχωρήσει εκ νέου λοιπόν για τη Λιθουανία, ο Ηλίας Ζούρος όπως όλα δείχνουν θα συζητήσει τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας του με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Οι δύο πλευρές έχουν εκφραστεί θετικά η μία για την άλλη και την Παρασκευή 4/3 δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή η οποία έμεινε κενή για μερικούς μήνες μετά την αποχώρηση του Γιόνας Καζλάουσκας.

Μετά τον αγώνα της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, ο Ηλίας Ζούρος ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, για το θέμα και απάντησε με νόημα: "Σε 2-3 μέρες θα έχουμε νεότερα. Θα δούμε"



TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ