ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στον "αέρα" πάλι το Πανευρωπαϊκό Εφήβων

Στον "αέρα" πάλι το Πανευρωπαϊκό Εφήβων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Πανευρωπαϊκό Εφήβων της Σαμσούντας είναι (πάλι) στον "αέρα", αφού υπάρχουν ευρωπαϊκές ομοσπονδίες που εκφράζουν τον φόβο τους για τις αποστολές που θα φιλοξενηθούν στην Τουρκία.

Το Πανευρωπαϊκό Εφήβων της Σαμσούντας περνάει από σαράντα κύματα. Αφού πρώτα αναβλήθηκε το καλοκαίρι λόγω του πραξικοπήματος, ορίστηκε να διεξαχθεί από τις 16 έως τις 22 Δεκεμβρίου στην τουρκική πόλη.

Οι διεθνείς μας προετοιμάστηκαν τις τελευταίες ημέρες υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βλασόπουλου, με την αποστολή να αναχωρεί -βάσει προγράμματος- για τη γειτονική χώρα την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη όμως, υπάρχουν ομοσπονδίες που εκφράζουν εκ νέου τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στη χώρα. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ευρωπαϊκές ομοσπονδίες (δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιες ακριβώς) φοβούνται να στείλουν τους παίκτες και τους προπονητές στη Σαμσούντα για το Πανευρωπαϊκό Εφήβων, ούσες διατεθειμένες να στείλουν άμεσα σχετική επιστολή στη FIBA, με σκοπό να αναβληθεί οριστικά η διοργάνωση.

Τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν περισσότερες εξελίξεις αφού -καλώς ή κακώς- βρισκόμαστε τέσσερις ημέρες πριν το προγραμματισμένο τζάμπολ!

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ