ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο "πόδι" η Hartwall Arena λόγω... Αργυρού

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FRANCE (EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FRANCE (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για τον "τελικό" απέναντι στην Σλοβενία (3/9, 16:30), την ώρα που ο DJ της "Hartwall Arena" έκανε τους φίλους της ελληνικής ομάδας να νιώσουν... πατρίδα, υπό τους ήχους του Κωνσταντίνου Αργυρού (VIDEO).

Η Εθνική Ανδρών δίνει τον πρώτο της "τελικό" στον Α' Όμιλο απέναντι στην Σλοβενία (3/9, 16:30), με περίπου 150 φίλους της να βρίσκονται στις εξέδρες της Hartwall Arena. Το παιχνίδι με την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για τη "γαλανόλευκη", ειδικά μετά την χθεσινή ήττα (που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση) από τη Γαλλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ πάντως, κι ο DJ του γηπέδου φρόντισε να βάλει στο κλίμα τους παίκτες του Κώστα Μίσσα και τους φίλους της ομάδας, με ελληνική μουσική. Επιστράτευσε μάλιστα το hit του φετινού καλοκαιριού, το "Ξημερώματα" του Κωνσταντίνου Αργυρού. Κι όπως φάνηκε, η αποδοχή ήταν... καθολική!

Δείτε το στιγμιότυπο από την "Hartwall Arena" με όσους βρίσκονταν στις εξέδρες να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ας ελπίσουμε πάντως, σε λίγη ώρα, η Εθνική Ανδρών να μην δώσει... δικαιώματα στην Σλοβενία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ