ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρων ο Γιώργος Βασιλειάδης

Στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρων ο Γιώργος Βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έδωσε το παρών στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, μιλώντας στους διεθνείς ενόψει των αγώναν για το τρίτο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

O Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφτηκε την σημερινή (21/6) προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο ΟΑΚΑ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και ακολούθως μίλησε στους διεθνείς, ευχαριστώντας τους για αυτά που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 της FIBA.

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε στους Έλληνες διεθνείς τα εξής: "Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνολική προσπάθεια που έχετε κάνει, την επιτυχημένη πορεία που έχετε και κυρίως για το ότι είσαστε εδώ με την ίδια όρεξη και διάθεση μετά από μια τόσο κοπιαστική σεζόν. Είναι πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες, αυτή η έντονη διαμάχη που εξελίσσεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει επιπτώσεις, όμως το χαμόγελό σας όταν βρίσκεστε με την Εθνική λέει πολλά. Εύχομαι καλή συνέχεια και φυσικά την πρόκριση για το Παγκόσμιο κύπελλο που έχετε ήδη βάλει τις βάσεις για να την πετύχετε".

Η Εθνική Ανδρών έχει μέχρι στιγμής ρεκόρ 4-0, ενώ στο πλαίσιο του τρίτου "παράθυρου" της FIBA θα αντιμετωπίσει διαδοχικά εκτός έδρας το Ισραήλ (28/6) και την Εσθονία (2/7).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ