ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανούλης: "Χρειάζεται φρεσκάρισμα η ομάδα"

Σπανούλης: "Χρειάζεται φρεσκάρισμα η ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να βρουν τι φταίει, ενώ πρόσθεσε πως ίσως χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (videos).

Αποστολή στη Σλοβενία, Γιάννης Φιλέρης

Η εθνική ηττήθηκε από την Κροατία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σλοβενίας.Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ήττα από την ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα, λέγοντας πως ίσως χρειάζεται ένα ένα φρεσκάρισμα η εθνική.

" Να βρούμε τι φταίει. Η άμυνα φέρνει τις επιτυχίες. Οσο με χρειάζεται η Εθνική θα είμαι εδώ", είπε ο Σπανούλης και πρόσθεσε:

" Σίγουρα μας αποσυντόνισαν οι τραυματισμοί. Ο δικός μου, αργότερα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Μην νομίζετε πως παίζουμε είμαστε καλά. Παίζαμε συνεχώς με χάπια και θεραπείες. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Ετσι είναι ο πρωταθλητισμός.

Το ταλέντο ίσως να μην φτάνει, ίσως να χρειάζεται καλύτερη χημεία. Η ομάδα ίσως χρειάζεται ένα ξεσκαρτάρισμα, ένα φρεσκάρισμα. Δεν ξέρω τι χρειάζεται. Δεν είναι δικιά μου δουλειά. Όπως έχουμε αναδειχθεί μέσα από τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας όλοι μας, πρέπει να αναλάβουμε στις αποτυχίες πρέπει τις ευθύνες μας.

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, γιατί δεν κάναμε περήφανο τον κόσμο μας. Αγαπάμε αυτήν την Εθνική. Δεν υπογράφεις συμβόλαιο με την επιτυχία. Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε ζήσεις τόσες επιτυχίες με την Εθνική ομάδα.

Υπάρχουν ομάδες ανάλογου βεληνεκούς που τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχουν πάρει μετάλλιο. Όπως πέρσι και φέτος πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα, να βρούμε τι φταίει και να γυρίσουμε εκεί που πρέπει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ