ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σλούκας: ''Έχουμε σκαμπανεβάσματα''

Σλούκας: ''Έχουμε σκαμπανεβάσματα''

Η Εθνική ομάδα πανηγύρισε τη νίκη επί της Σλοβενίας στο τουρνουά του Κάουνας ενώ ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στη σωστή αντίδραση των διεθνών μετά τη βαριά ήττα από τη Λιθουανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε καλό μπάσκετ και κατάφερε να επικρατήσει της Σλοβενίας με 79-71 στο δεύτερο ματς της στο τουρνουά της Λιθουανίας. Παράλληλα ο Κώστας Σλούκας παραδέχτηκε ότι η ελληνική ομάδα παρουσιάζει ακόμα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

"Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε μετά από την κακή χθεσινή εμφάνιση και κέρδισε μια καλή ομάδα. Παραμείναμε συγκεντρωένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κερδίσαμε δίκαια την αναμέτρηση. Έχουμε ακόμη αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και είναι κάτι πάνω στο οποίο θα δουλέψουμε και τις επόμενες μέρες. Σε κάποια διαστήματα παίξαμε καλή άμυνα, ανοίξαμε το ρυθμό όπως θέλει ο προπονητής μας και παίξαμε έξυπνα''.

Εν συνεχεία ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στη συνύπαρξη των Γιώργου Πρίντεζη, Γιάννη Μπουρούση για πρώτη φορά στο παρκέ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. "Είναι δυο βασικοί παίκτες στο ροτέισον και για την ομάδα συνολικά και σίγουρα βοήθησε πολύ σήμερα. Όλα τα παιδιά βρίσκουν σταδιακά ρυθμό, μετά από επίπονες προπονήσεις, "λύνονται" τα πόδια και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο γήπεδο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ