ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σλούκας: "Αν θέλουμε να πετύχουμε, θα πρέπει να..."

Σλούκας: "Αν θέλουμε να πετύχουμε, θα πρέπει να..."
INTIME SPORTS

Στην Τουρκία βρίσκεται από σήμερα (13/8) το πρωί η αποστολή της Εθνικής ομάδας, προκειμένου να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια -στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Eurobasket. Τι δήλωσε ο Κώστας Σλούκας κατά την αναχώρηση.

Στην Κωνσταντινούπολη θα δώσει τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδι η Εθνική ομάδα, η οποία βρίσκεται από το πρωί (13/8) στη γειτονική χώρα. Η αποστολή της "γαλανόλευκης" μπήκε στο αεροπλάνο δίχως τον Δημήτρη Αγραβάνη, που αντιμετωπίζει στομαχικές διαταραχές με σημάδια γαστρεντερίτιδας, αλλά και τον Γιάννη Αθηναίου που αποχώρησε από την προετοιμασία .

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι (μαζί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο τις προηγούμενες ημέρες ), με τον Κώστα Σλούκα να δηλώνει κατά την αναχώρηση της αποστολής:

"Θα δώσουμε δύο δυνατά φιλικά, από τα οποία περιμένουμε κι εμείς και περισσότερο το τεχνικό επιτελείο να βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Πάμε να νικήσουμε και σιγά-σιγά να μπαίνουμε και στο πνεύμα των επίσημων αγώνων", είπε και κατέληξε: "Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες με διπλές προπονήσεις και πολλές ώρες στο γήπεδο, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη. Αν θέλουμε να πετύχουμε, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ας μην κρυβόμαστε, στο μυαλό μας οι στόχοι είναι υψηλοί. Η Εθνική ομάδα όμως πάντα πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και χτίζει καλύτερες συνθήκες για τη συνέχεια, για τους επόμενους αγώνες".

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αποτελείται από τους: Νίκο Ζήση, Βασίλη Σπανούλη, Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Παπανικολάου, Στράτο Περπέρογλου, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Κώστα Καϊμακόγλου, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργο Πρίντεζη, Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Κουφό και Ζήση Σαρικόπουλο.

Το πρόγραμμα του τουρνουά της Κωνσταντινούπολης

14 Αυγούστου

17.30 Ελλάδα - Βοσνία

20.00 Τουρκία - Τυνησία

15 Αυγούστου

16.30 Βοσνία - Τυνησία

19.00 Τουρκία - Ελλάδα

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ