ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Η ομάδα έχει ρόλους"

Σκουρτόπουλος: "Η ομάδα έχει ρόλους"
INTIME SPORTS

Ο βοηθός του κόουτς Κατσικάρη, Θανάσης Σκουρτόπουλος, επεσήμανε πως η καλή ομάδα θέλει ρόλους για να λειτουργήσει σωστά και στάθηκε στο τι θα πρέπει να προσέξει η Ελλάδα ενόψει Κροατίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Φώτη Κατσικάρη, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ύστερα από τη νίκη της Ελλάδας επί των Σκοπίων, μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3 και τον Γιώργο Οικονόμου.

Για τα Σκόπια είπε τα εξής: "Αρνητικό ήταν η κακή συνεργασία στις αλλαγές στο πικ εν ρολ. Δεχθήκαμε 6/7 καλάθια σε τέτοιες καταστάσεις. Επίσης είχαμε δέκα χαμένους αιφνιδιασμούς, εκ των οποίων τα εφτά ήταν λάθη"

Για την καλή απόδοση του Σλούκα: Όλοι οι παίκτες είναι καλοί. Για να λειτουργήσει η ομάδα, πρέπει να υπάρχουν ρόλοι. Σε αυτό το κομμάτι, ο κόουτς έχει δουλέψει πάρα πολύ. Τα παιδιά όλα έχουν μεγάλες ικανότητες"

Για το ματς απέναντι στη Κροατία: " Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Θα πρέπει να προσέξουμε το περιφερειακό σουτ, ειδικά από το "2" έως το "4". Επίσης πρέπει να δώσουμε προσοχή στη δημιουργία από το λόου ποστ, όπου είναι εξαιρετικός ο Τόμιτς. Πρέπει να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στην Κροατία"

Για την εικόνα της ομάδας: "Η ομάδα έχει δουλέψει και με το παραπάνω. Χρειαζόμαστε παιχνίδια για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Γι αυτό λέμε πως μέσα από τους αγώνες της α' φάσης θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Στον όμιλό μας η Κροατία και η Ελλάδα είναι τα φαβορί. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με την ίδια προσοχή όλους τους αντιπάλους.

Για την φετινή διοργάνωση: "Είναι ένα πολύ δύσκολο Eurobasket. Υπάρχουν οκτώ ομάδες που μπορούν να τερματίσουν από την πρώτη μέχρι την όγδοη θέση. Η εξέλιξη του τουρνουά θα είναι πάρα πολύ αμφίρροπη. Δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια αυτό που λέμε εύκολο παιχνίδι".

Έτσι περιέγραψε ο Sport24 Radio 103.3 τη νίκη της Ελλάδας επί της ΠΓΔΜ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ