ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε Εθνική και ΤΣΣΚΑ ο Κατσικάρης

Σε Εθνική και ΤΣΣΚΑ ο Κατσικάρης

Έπειτα από ένα χρόνο αποχής, ο Φώτης Κατσικάρης βρίσκεται πολύ κοντά όχι σε μία, αλλά σε δύο συμφωνίες. Πέραν της οριστικοποίησης στην τριετή συμφωνία του με την Εθνική, προβάλει και ως φαβορί για την ΤΣΣΚΑ.

Μέχρι πριν ένα μήνα, υπήρχε μόνο ομίχλη στο τοπίο. Μέσα σε λίγες ημέρες, ο Φώτης Κατσικάρης φαίνεται πως τακτοποίησε όχι μόνο μια, αλλά δυο δουλειές: στην Εθνική και την ΤΣΣΚΑ. Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα, με τη σειρά που έγιναν.

Η ΤΣΣΚΑ έψαχνε καιρό για προπονητή, αλλά στο Μιλάνο ενέτεινε τις προσπάθειες αυτές και δη μετά την αποτυχία, στον ημιτελικό της Παρασκευής (16/5), με τον Αντρέι Βατούτιν να συζητά με μάνατζερ. Παρεμπιπτόντως, στην πρωτεύουσα της μόδας ήταν και ο Φώτης Κατσικάρης, για λογαριασμό του NOVASports και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μια πρώτη συζήτηση μεταξύ του αφεντικού της "ομάδας του στρατού" και του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, για να διαπιστωθεί ταύτιση απόψεων.

Πάμε τώρα, και στο "νέος ομοσπονδιακός κόουτς" που τόσο συχνά σας αναφέραμε (από το τέλος του 2013) και τόσο πολύ το διέψευδαν. Ο Κατσικάρης είχε συζητήσει πολλάκις με άνθρωπο της ΕΟΚ (δεύτερο στην ιεραρχία της ομοσπονδίας), όχι όμως με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Εκείνος επέμενε να απέχει έως σήμερα (20/5). Βλέπετε, προηγήθηκε επαφή με τον Αντρέα Τρινκιέρι, προκειμένου ο Ιταλός να έλθει στην Ελλάδα και να προχωρήσει στη λύση του διετούς συμβολαίου του.

Και αν η ομοσπονδία δεν είχε λάβει υπ' όψιν της πως ο Ιταλός είχε τελικούς στο Eurocup και play offs στη VTB United League, ενημερώθηκε σχετικά και κατά πάσα πιθανότητα ο Τρινκιέρι θα προσγειωθεί σε λίγες ημέρες στο "Ελ. Βενιζέλος". Λέμε "κατά πάσα πιθανότητα", γιατί εκκρεμεί η πρόκριση στους ημιτελικούς της λίγκας. Αν την επιτύχει, στις 22/5 θα έλθει την επομένη. Έπειτα από αυτήν την ενημέρωση, ο Βασιλακόπουλος κάλεσε τον Κατσικάρη, για να προχωρήσουν στην τελική ευθεία της επικύρωσης τριετούς συμφωνίας. Σε αυτή, ο κόουτς έχει το ελεύθερο να δουλέψει και σε σύλλογο.

Για να ανακοινωθεί ο Κατσικάρης, θα πρέπει η ΕΟΚ να πληρώσει τον Τρινκιέρι (και τα όσα έχετε διαβάσει για φόρους που δεν έχει πληρώσει, δεν ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα, καθώς στο συμβόλαιο αναφέρεται πως η Ομοσπονδία είναι υπεύθυνη για αυτούς) και να βρεθεί συμβιβασμός για το δεύτερο χρόνο που είχε -και δεν θα "τρέξει". Διαφορετικά, τη λύση θα δώσει το ΒΑΤ (διαιτητικό δικαστήριο οικονομικών διαφορών, για το μπάσκετ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ