ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρώτη ήττα για την Εθνική Ανδρών Κωφών

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Κωφών Ανδρών δεν τα κατάφερε κόντρα στην Βενεζουέλα, γνωρίζοντας την ήττα με 64-61 στα πλαίσια των Deaflympics της Τουρκίας.

Μετά από δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, τώρα ήρθε η πρώτη ήττα για την Εθνική Κωφών Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάλεψε κόντρα στην δυνατή Βενεζουέλα, αλλά στο τέλος δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 64-61.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Στην τέταρτη περίοδο η Βενεζουέλα είχε πάντα ένα ελαφρύ προβάδισμα, ωστόσο με δύο βολές του Τασιούλη η Ελλάδα ισοφάρισε σε 61-61 με 1 λεπτό να μένει για τη λήξη του αγώνα.

Η Ελλάδα όμως δεν σημείωσε πόντο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με τον Χιμένεθ να κάνει το σκορ 63-61 με 6 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα. Ακολούθησε λάθος του Ντικούδη και 1/2 βολές από τον Χιμένεθ για το 64-61, με την Ελλάδα να έχει την τελευταία επίθεση του αγώνα και την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα στην παράταση αν ευστοχούσε σε τρίποντο, ωστόσο ο Τασιούλης έκανε λάθος, με την ομάδα της Βενεζουέλας να πανηγυρίζει την 2η νίκη της στην διοργάνωση σε 3 αγώνες.

Τα δεκάλεπτα:

Οι πόντοι της Ελλάδας: Κοσκινάς, Ερινάκης, Στρέκλας 11, Τασιούλης 2, Τετόρος, Γρίλλης, Αρτόσογλου 2, Ντικούδης 12 (15 ρ.), Τσαγκαρούλης 6, Παγκράτης 7, Πεταλάς 13 (6ρ.), Ντερλίτης 8

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ