ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: "Έχουμε πολύ ταλέντο, πρέπει να βρούμε ρυθμό"

Πρίντεζης: "Έχουμε πολύ ταλέντο, πρέπει να βρούμε ρυθμό"

Ο φόργουορντ της Εθνικής και του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, για την πρώτη φιλική αναμέτρηση και νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Ρουμανία.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους κόντρα στην Ρουμανία, αναφέρθηκε στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας, στην οποία και σημείωσε μία άνετη νίκη, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για τις δυνατότητες της Εθνικής ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Για τη νίκη στο πρώτο φιλικό επί της Ρουμανίας: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα ώστε να τρέξουμε και να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Σίγουρα δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Ήταν μία καλή προπόνηση για να βρούμε τους ρόλους μας, να μάθουμε τα συστήματα και να γίνουμε καλύτεροι.

Επιθετικά έχουμε παρά πολύ ταλέντο. Πρέπει να βρούμε ρυθμό, να βρούμε ο ένας τον άλλο, να γνωριστούμε καλύτερα και μέσω της καλής άμυνας να βάλουμε εύκολα καλάθια, αλλά και να είμαστε καλοί στο πέντε εναντίον πέντε».

Για τον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα: «Ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα αγαπάει το μπάσκετ. Μακάρι να γίνονται φιλικά στην επαρχία για να βλέπει ο κόσμος από κοντά παίκτες που θαυμάζει».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ