ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με τους παίκτες του Ολυμπιακού η Νέων

Με τους παίκτες του Ολυμπιακού η Νέων

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής U20 που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (30/6) για την Κρήτη. Περιλαμβάνονται οι Αγραβάνη, Χριστοδούλου και Παπαπέτρου. ΤΙ λέει ο Ολυμπιακός.

Με δελτίο Τύπου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα (30/6) το μεσημέρι, με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα μετάσχουν σε διεθνές τουρνουά, πριν σηκωθεί η αυλαία του Eurobasket U20 (Ηράκλειο-Ρέθυμνο 8-20/7).

Το κείμενο ανέφερε πως " η ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενηθεί στα Δύο Αοράκια (3-5/7) και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, τη Γαλλία και την Τσεχία.

Οι παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Γιώργος Διαμαντάκος, Μιχάλης Καμπερίδης, Γιάννης Κουζέλογλου, Μιχάλης Λιάπης, Πάρης Μαραγκός, Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Σιόλογκας, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, Κώστας Φακοπουλίδης".

Στις 20.30 η ΕΟΚ επανήλθε με νέα ενημέρωση, μέσω Twitter, όπου έγραψε το κάτωθι μήνυμα, για να ανατρέψει τα έως τότε δεδομένα, ενημερώνοντας ότι θα ταξιδέψουν οι Αγραβάνης, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου, παίκτες του Ολυμπιακού.

Λίγο αργότερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου, στην οποία αναφέρει ότι " Έστω και με καθυστέρηση δύο (2) ετών ο κ. Βασιλακόπουλος ομολόγησε επιτέλους και δημοσίως ότι η ασφαλιστική κάλυψη των παικτών της Εθνικών ομάδων κάθε άλλο παρά πλήρης είναι, επιβεβαιώνοντας απόλυτα όλα όσα ο Ολυμπιακός όλο αυτό τον καιρό υποστηρίζει.

Επειδή, λοιπόν, ούτε και η πρόταση χορηγίας μας αποδείχθηκε ικανή να κάμψει τις εμμονές του κ. Βασιλακόπουλου, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός θα προχωρήσει άμεσα στην ασφάλιση των αθλητών της, ώστε να καταστεί εφικτή η ένταξή τους στην αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ