ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπανικολάου: "Το όνειρο πραγματικότητα"

Παπανικολάου: "Το όνειρο πραγματικότητα"
INTIME SPORTS

Τον καλύτερο τους εαυτό θα δώσουν οι διεθνείς, όπως τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιλογή του στα ντραφτ.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τις αναμετρήσεις της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά και τον στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε και στην επιλογή του στο νούμερο "48" του ντραφτ από τους Νιου Γιορκ Νικς.

" Τα τρία τελευταία φιλικά προετοιμασίας ήταν ουσιαστικά σαν… πρώτα για μας, καθώς είχαμε για πρώτη φορά πλήρη σύνθεση. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και παρουσιάσαμε σημάδια βελτίωσης", ανέφερε αρχικά ο Παπανικολάου και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Η προετοιμασία μας για το Προολυμπιακό Τουρνουά είχε ιδιαιτερότητες, αλλά δεν μένουμε στα προβλήματα και σημασία έχει να παρουσιαστούμε έτοιμοι από τη Δευτέρα που αρχίζουν τα επίσημα ματς στη Βενεζουέλα. Έχουμε έρθει όλοι εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να κάνουμε το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες πραγματικότητα".

Έπειτα ο 22χρονος φόργουορντ μίλησε και για την επιλογή του στο νούμερο "48" του ντραφτ από τους Νιου Γιορκ Νικς, λέγοντας σχετικά: " Παρακολούθησα τη διαδικασία. Η επιλογή μου στα ντραφτ ανοίγει μία νέα προοπτική για την καριέρα μου, αν αποφασίσω να την κυνηγήσω.

Οι Νικς είναι μία ομάδα που μου αρέσει. Πάντως έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή είμαι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις με την Εθνική και την προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ