ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Τρινκέρι έστειλε τον Παππά σπίτι του

Ο Τρινκέρι έστειλε τον Παππά σπίτι του
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην εθνική Ανδρών, καθώς όπως δήλωσε ο Αντρέα Τρινκέρι δεν είχε κίνητρο να συνεχίσει επειδή θεώρησε πως δεν τον συμπεριλάμβανε στα πλάνα του το τεχνικό τιμ εν όψει του Ευρωμπάσκετ

Κατά την αναχώρηση της εθνικής Ανδρών για το Στρασβούργο, ο Αντρέα Τρινκέρι έβγαλε την είδηση που αφορούσε τον Νίκο Παππά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού δεν είχε κίνητρο για να συνεχίσει επειδή θεωρούσε πως το τεχνικό τιμ της εθνικής Ανδρών δεν τον συμπεριλάμβανε στα πλάνα του.

Για τον Νίκο Παππά που δεν θα επανενταχθεί στην ομάδα όταν επιστρέψει από την Γαλλία: "Ο Νίκος Παππάς δεν ήθελε να συνεχίζει το ταξίδι του με την Εθνική ομάδα, επειδή θεώρησε πως δεν τον συμπεριελάμβανε στα πλάνα του το τεχνικό επιτελείο εν όψει Ευρωμπασκετ. Ως εκτούτου δεν είχε κίνητρο να συνεχίσει.

Πιστεύω πως το σωστό είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας εδώ, καθώς το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Δεν θέλουμε να έχουμε στην ομάδα ένα πρόσωπο που δεν είναι χαρούμενο. Το ταξίδι του με την Εθνική τελειώνει εδώ".

Για τα πρώτα φιλικά της εθνικής (9-11/8) ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι, δήλωσε: "Αυτή είναι η δυσκολότερη περίοδος, καθώς τελειώσαμε α προετοιμασίας και θα γίνει ένα είδος μετάβασης, καθώς ξεκινάμε τα φιλικά. Τα πόδια είναι βαριά, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Θέλω οι παίκτες να λειτουργούν πολύ με το μυαλό Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να λειτουργήσουμε με το μυαλό τώρα. Εχουμε ακόμη τρεις εβδομάδες για να προετοιμαστούμε και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι".

Για το τι περιμένει από αυτό το τουρνουά: "Η Εθνική έχει το DNA όποτε μπαίνει στο παρκέ να μπαίνει για να κερδίζει. Η μόνη διαφορά μεταξύ επίσημων και φιλικών αγώνων είναι ότι οι παίκτες θα μοιραστούν τον χρόνο, δεν θα παίξουν πάνω από είκοσι λεπτά ώστε να είναι όλοι στην ίδια κατάσταση χωρίς ν α ρισκάρουμε το οτιδήποτε. Φυσικά και θα μπούμε στο παρκέ για να παίξουμε και να κερδίσουμε".

Για την κατάσταση του Γιάννη Μπουρούση: "Δεν είμαι γιατρός. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι δουλεύει και δουλεύει πάρα πολύ. Περιμένω να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά αυτό μπορεί να είναι σε μία εβδομάδα ή δύο εβδομάδες και αυτό γιατί ο τραυματισμός του είναι φοβερά επίπονος. Αυτό που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση για να μην πονά είναι να του ζητήσεις να μην αναπνέει. Κάτι που δεν είναι λογικό, οπότε πρέπει να συνηθίσει τον πόνο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ