ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Φασούλας στο Hall of Fame της FIBA

Ο Φασούλας στο Hall of Fame της FIBA

Η FIBA ανακοίνωσε τις οκτώ παγκόσμιες προσωπικότητες που θα ενταχθούν στο Hall of Fame, όντας η φουρνιά του 2016. Μεταξύ αυτών κι ο Παναγιώτης Φασούλας!

Ακόμη ένα ελληνικό μέλος θα αποκτήσει το Hall of Fame της FIBA, όπως ανακοινώθηκε. Η παγκόσμια ομοσπονδία ενημέρωσε για τα οκτώ (8) μέλη που θα ενταχθούν στη λίστα των παγκόσμιων προσωπικοτήτων της πορτοκαλί μπάλας, με τους κορυφαίους.

Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται κι ένας μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το χρυσό στο Eurobasket της Αθήνας, το 1987. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος θα τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο για την προσφορά του στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ποιοι βρίσκονται στην ίδια φουρνιά με εκείνον; Οι Χακίμ Ολάζουον, Μανουέλ Ράγκα, Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, Μικέλ Τιμς, Χόρχε Καναβέζι, Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ και Ντέιβιντ Στερν.

Η "αράχνη" θα δώσει το "παρών" σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες στην έδρα της FIBA, μαζί με τον επί σειράς ετών σέντερ των Χιούστον Ρόκετς, τον θρύλο του ισπανικού μπάσκετ που υπηρέτησε για μιάμιση δεκαετία την Μπαρτσελόνα και τον πρώην κομισάριο του ΝΒΑ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ