ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μήτογλου: "Μπροστάρηδες οι Μπουρούσης και Βασιλόπουλος"

Μήτογλου: "Μπροστάρηδες οι Μπουρούσης και Βασιλόπουλος"

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί του Ισραήλ, ενώ αναφέρθηκε και στους "παλιούς" Γιάννη Μπουρούση και Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Ο Ντίνος Μήτογλου και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην 5η "στροφή" των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 ήταν οι κορυφαίοι της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Ισραήλ, αλλά ο 22χρονος φόργουορντ δεν στάθηκε στην προσωπική του εμφάνιση κι επικεντρώθηκε στη νέα νίκη της "γαλανόλευκης" , ενώ μίλησε και για τους Γιάννη Μπουρούση και Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

"Πάντα είναι δύσκολο, όταν παίζεις εκτός έδρας. Είχαμε περισσότερη ενέργεια και πήραμε το μομέντουμ του παιχνιδιού. Με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε από τις μικρές Εθνικές και υπάρχουν παιδιά που παίζουν χρόνια στην Εθνική Ανδρών. Υπάρχει χημεία, καλό κλίμα και δεν είναι δύσκολο να βγάζουμε αυτή την εικόνα", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νιώθουν... βάρος από τις επιτυχίες που έχει σημειώσει η "γαλανόλευκη":

"Μας δίνει κίνητρο. Ο Γιάννης (σ.σ. Μπουρούσης) και ο Παναγιώτης (σ.σ. Βασιλόπουλος) μάς βοηθούν και όταν πάμε να ξεφύγουμε, μας λένε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι μπροστάρηδες και μας δείχνουν τον δρόμο".

Για την προσωπική του εμφάνιση, είπε: "Προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητά ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα. Ο ρόλος μου είναι να βγάζω ενέργεια και όταν είμαι ελεύθερος να σουτάρω. Πιστεύω πως βοήθησα την ομάδα. Με τις νίκες φαίνονται όλοι σε μία ομάδα. Πρέπει να το ευχαριστιέσαι είτε σε συλλογικό, είτε σε εθνικό επίπεδο".

Όσον αφορά τις... απουσίες παικτών από τα "παράθυρα", ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε: "Κάποιοι δεν μπόρεσαν να έρθουν. Έπρεπε να καλυφθεί το κενό. Υπάρχουν παιδιά που είναι εδώ με την θέλησή τους και τα δίνουν όλα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ