ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Κόπηκε" ο Γιάνκοβιτς, αναχωρεί για Γερμανία η εθνική

"Κόπηκε" ο Γιάνκοβιτς, αναχωρεί για Γερμανία η εθνική
INTIME SPORTS

Η αποστολή αναχωρεί αύριο (22/08) για τη Γερμανία, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά στο Ουλμ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκέρι "έκοψε" από την εθνική τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Διαβάστε τι δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ.

Με προορισμό την Γερμανία θα αναχωρήσει αύριο (22/08) η εθνική ομάδα, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά στο Ουλμ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας.

Οι διεθνείς μας θα αναχωρήσουν από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 13:05 για τη Γερμανία στο προτελευταίο τους τουρνουά πριν το Ευρωμπάσκετ, καθώς ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα το "Ακρόπολις".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκέρι "έκοψε" από την εθνική τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ενώ στην Αθήνα άφησε και τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας με την επιστροφή της από τη Γερμανία.

" Πάντα θεωρούσα κάτι παραπάνω από υποχρέωσή μου να δηλώνω το παρών όποτε οι μικρές εθνικές ομάδες ζητούσαν τις υπηρεσίες μου. Φέτος, ένιωσα μεγάλη περηφάνια για την κλήση μου στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών", είπε ο Γιάνκοβιτς και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Προσπάθησα για το καλύτερο και πάντα αυτό θα κάνω, όταν και όποτε με χρειάζεται η Εθνική Ομάδα. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ και ελπίζω να επιστρέψει με μια επιτυχία. Νοερά θα είμαι δίπλα της και θα πανηγυρίσω με την επίτευξη του στόχου της σαν να ήμουν κι εγώ εκεί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ