ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Κόπηκαν" οι Βασιλειάδης, Κατσίβελης

"Κόπηκαν" οι Βασιλειάδης, Κατσίβελης
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Τρινκέρι ανακοίνωσε στους Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Κατσίβελη ότι δεν θα συνεχίσουν στην εθνική ομάδα. "Άξιζαν κι αυτοί να είναι μαζί μας το να βρίσκομαι στη θέση να κάνω τέτοιες ανακοινώσεις, είναι για μένα σαν να πίνω δηλητήριο", σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αντρέα Τρινκέρι "έκοψε" από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Δημήτρη Κατσίβελη. Πλέον συνεχίζουν 13 παίκτες ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σλοβενίας.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για τους δύο παίκτες, λέγοντας ότι προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να βοηθήσουν την ομάδα, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως " τέτοιες ανακοινώσεις είναι για μένα σαν να πίνω δηλητήριο".

Κερδίστε προσκλήσεις για το τουρνουά "Ακρόπολις" από το Sport24.gr...

" Από σήμερα, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Κατσίβελης δε θα συνεχίσουν μαζί μας στην Εθνική. Σε τέτοιες καταστάσεις, συνηθίζεται να λέγονται κάποιες κουβέντες, όπως οι ευχαριστίες του κόουτς για την μέχρι τώρα προσπάθειά τους και πολλές φορές λέγονται... αυτόματα", ανέφερε αρχικά ο Ιταλός και πρόσθεσε:

" Εγώ θέλω να πω ότι η προσπάθειά τους να βοηθήσουν την Εθνική Ομάδα έγινε με όλες τους τις δυνάμεις, ήταν καλοί συμπαίκτες και είναι καλοί παίκτες. Άξιζαν κι αυτοί να είναι μαζί μας και το να βρίσκομαι στη θέση να κάνω τέτοιες ανακοινώσεις, είναι για μένα σα να πίνω δηλητήριο. Αυτή, όμως, είναι η ευθύνη μου.

Να παίρνω τις αποφάσεις για την ομάδα. Τους ευχαριστώ πάνω απ όλα ως ανθρώπους και το κάνω από την καρδιά μου, όχι τυπικά, για το πώς δούλεψαν και πώς μας υποστήριξαν μέχρι τώρα".

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουν οι: Βασίλης Σπανούλης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Κώστας Καϊμακόγλου, Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Πρίντεζης, Νίκος Ζήσης, Κώστας Σλούκας, Ίαν Βουγιούκας, Στράτος Περπέρογλου, Μάικ Μπράμος, Βασίλης Καββαδάς και Κώστας Παπανικολάου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ