ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κόντρα στην Ιταλία οι γυναίκες

Κόντρα στην Ιταλία οι γυναίκες
INTIME SPORTS

Η Εθνική Γυναικών φιλοξενεί την Ιταλία το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Αγίου Θωμά (22/6, 7μ.μ.) με στόχο να πετύχει την δεύτερη νίκη της. Μέσα η Σπανού

Τις υποχρεώσεις της για τον Ε’ όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013 συνεχίζει το Σάββατο το απόγευμα η Εθνική γυναικών.

Στις 7μ.μ. αντιμετωπίζει στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την Ιταλία. Η Άρτεμις Σπανού θα είναι κανονικά στη 12άδα της εθνικής, καθώς ξεπέρασε το διάστρεμμα που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες με τη Ρία Πατεράκη να μένει εκτός αποστολής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέκος Δάγλας μιλώντας για την επόμενη αναμέτρηση σχολίασε χαρακτηριστικά: " Η Ιταλία έχει το ίδιο αγωνιστικό προφίλ με μας. Παίζει καλή άμυνα όπως και εμείς, ενώ στην επίθεση στηρίζεται στις Σοτάνα και Μασιάντρι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς στην έδρα μας έχουμε ως στόχο να μη χάσουμε κανένα ματς.

Θέλουμε αύριο να μπούμε δυνατά στο παρκέ και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στην Ιταλία να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τη δεύτερή μας νίκη".

Στο άλλο ματς του ομίλου μας θα παίξουν Φινλανδία – Λετονία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ