ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καστρίτης: "Ήταν απλά μία νίκη"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Καστρίτης φρόντισε να ρίξει αμέσως τους τόνους μετά την εμφατική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Ρουμανίας στην πρεμιέρα του EuroBasket U20.

Η Ελλάδα έκανε απλά το καθήκον της στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων ανδρών που άρχισε σήμερα στο Κέμνιτς της Γερμανίας. Το 92-62 επί της Ρουμανίας αποδείχθηκε ότι ήταν διαδικαστική υπόθεση για την ελληνική ομάδα, η οποία θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο την Κυριακή (15/7, 21:15) απέναντι στη φιλόδοξη -και οικοδέσποινα του EuroBasket- Γερμανία.

" Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη το τουρνουά, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο αν δεν το αντιμετωπίσεις σοβαρά. Και τα παιδιά μας σήμερα ήταν πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια", τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, που έκανε μάλιστα και το ντεμπούτο του ως προπονητής εθνικής ομάδας σε επίσημη αναμέτρηση.

" Η σημερινή ήταν απλά μία νίκη. Ακολουθούν εξίσου σημαντικά παιχνίδια, με πρώτο το αυριανό απέναντι στην οικοδέσποινα και πολύ ισχυρή Γερμανία, όπου καλούμαστε και πάλι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα", υπογράμμισε ο Καστρίτης ενόψει του αυριανού αγώνα με τη "νασιονάλμανσαφτ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ