ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός

Η Εθνική, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στο Καρπενήσι για το ''μοντάρισμα'' ενόψει World Cup. Την ίδια στιγμή, δίπλα στη φανέλα της επίσημης αγαπημένης μπορεί κανείς να βρει αυτές των ''αιωνίων'', του Παναιτωλικού και της ΑΕΛ (PHOTOS)!

Αποστολή στο Καρπενήσι, Γιάννης Σταυρουλάκης

Η βάση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στα βουνά της Ευρυτανίας, εκεί όπου οι Έλληνες διεθνείς ανεβάζουν καθημερινά στροφές υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη με φόντο την τεράστια πρόκληση στα γήπεδα της Ισπανίας.

Εν τω μεταξύ, η Εθνική Ανδρών δεν είναι μόνη της στο ξενοδοχείο ''Montana'' αφού οι... μισές ομάδες της Super League κάνουν αυτή την περίοδο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι.

Συγκεκριμένα, πλάι στον Μπουρούση, τον Αντετοκούνμπο και τον Πρίντεζη μπορεί κανείς να δει αυτές τις μέρες τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πανιωνίου, του Παναιτωλικού, του Λεβαδειακού και του Πλατανιά. Μάλιστα ο προπονητής των Κρητικών, Γιάννης Χριστόπουλος, προσέφερε ως δώρο στον Φώτη Κατσικάρη ένα κρητικό μαχαίρι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παράλληλα, στο ξενοδοχείο που καταλύει η Εθνική ομάδα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος που φιλοξενεί εκθέματα από τις ομάδες που κάνουν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι! Φανέλες ομάδων, σημαίες, αναμνηστικά τρόπαια, λαβαράκια, μετάλλια και αναμνηστικές φωτογραφίες φιλοξενούνται σε ειδική αίθουσα του ξενοδοχείου, δίπλα στις εσωτερικές πισίνες.

Πλάι, λοιπόν, στις φανέλες της Εθνικής διακρίναμε τις μπασκετικές εμφανίσεις των ''αιωνίων'' αλλά και αυτές του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Παναιτωλικού, της ΑΕΛ, του Αστέρα Τρίπολης, του Απόλλωνα Πάτρας και του Άρη. Σε περίοπτη θέση, μάλιστα, βρίσκεται και η ρέπλικα της Euroleague που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη!

Η Εθνική, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός
Η Εθνική, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός
Η Εθνική, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ