ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η selfie των διεθνών για τον Βασιλόπουλο

Η selfie των διεθνών για τον Βασιλόπουλο

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν ο άτυχος της βραδιάς και ο Γιάννης Μπουρούσης του αφιέρωσε τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας, μαζί με μία ομαδική selfie.

Η Εθνική μπήκε με το δεξί στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό ήταν και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο διεθνής φόργουορντ ήταν συγκλονιστικός στον αμυντικό τομέα και βοήθησε τα μέγιστα με την ενέργεια και το πάθος του, προκειμένου η Ελλάδα να αποδράσει από το Λέστερ με τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας , κάνοντας ταυτόχρονα και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο φόργουορντ του Αρη ήταν πάντως και ο άτυχος της βραδιάς, καθώς δέχτηκε αγκωνιά στη μύτη κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια για λίγη ώρα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Μπουρούσης αφιέρωσε τη νίκη στον συμπαίκτη του. " ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΒΑΣΙΛΟ..!!" έγραψε ο διεθνής σέντερ στη selfie που ανάρτησε στο Instagram παρέα με τους Γκίκα, Αθηναίου, Λαρεντζάκη, Μαυροειδή και φυσικά τον Βασιλόπουλο.

Δείτε τη selfie που ανάρτησε ο Γιάννης Μπουρούσης στο Instagram:

Η selfie των διεθνών για τον Βασιλόπουλο

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΒΑΣΙΛΟ..!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29 στις

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ